Změny ve Strategickém plánu SZP povedou ke snížení objemu produkce potravin a tím k jejich zdražení!

Rozhovor s předsedou Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR Bohumírem Dufkem

Kolektivní smlouvy vyššího stupně na rok 2022 v zemědělství

Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR dne 24. ledna 2022 a podepsal Kolektivní smlouvu vyššího stupně na rok 2022 se Zemědělským svazem ČR a Českomoravským svazem zemědělských podnikatelů. Plné znění KSVS naleznete v příloze.
  • Zveřejněno: 17.03.2017

Ministerstvo zemědělství spustilo v souvislosti s poslední novelou zákona o vinohradnictví a vinařství informační web o povinnostech prodejců a výrobců vína.

Ministr pak brojí proti dvojí kvalitě potravin. Chce, aby problém vyřešila celoevropská legislativa.

Modernizace výrobního procesu si vyžádala úpravu specifikace potravinářské přídatné látky bazický kopolymer methakrylátu (E 1205).

Již příští úterý se uskuteční odborný seminář pro výrobce potravin Alergeny v potravinovém průmyslu. Přijďte diskutovat mimo jiné o problematice označování alergenů na obalech.

  • Zdroj: Potravinyinfo.cz