Změny ve Strategickém plánu SZP povedou ke snížení objemu produkce potravin a tím k jejich zdražení!

Rozhovor s předsedou Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR Bohumírem Dufkem

Kolektivní smlouvy vyššího stupně na rok 2022 v zemědělství

Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR dne 24. ledna 2022 a podepsal Kolektivní smlouvu vyššího stupně na rok 2022 se Zemědělským svazem ČR a Českomoravským svazem zemědělských podnikatelů. Plné znění KSVS naleznete v příloze.
  • Zveřejněno: 22.05.2018

Strana, kterou rozštěpili nejvyšší představitelé, kteří dnes sedí v Senátu a Poslanecké sněmovně, musí vyřešit nejenom spojení s hnutím ANO, ale svoji politickou budoucnost.

Kategoricky prohlašuji, že pokud nedojde k vládní spolupráci, uděláme všechno proto, aby ČSSD nedostala od zaměstnanců a občanů žijících v malých městech a na venkově žádné hlasy, protože nebudeme volit a podporovat stranu, která nemá žádný koaliční potenciál.

Levicovost politické strany není jenom v chování, ale také v plnění slibů daných voličům. Dienstbierové, Štěchové, Chovancové, Bublanové a Zaorálkové mají dobře vyhřátá křesla a kážou morálku, přestože současnou situaci zavinli. To jsou ti, kteří připravují sociální demokracii o důvěru voličů a tím poškozují českou společnost.

Sociální demokracie si musí být vědoma, že buď obhájí své postavení u voličů, nebo skončí jako Věci veřejné, ODA či Unie svobody.

Prohlášení předsedy OSPZV-ASO ČR Bohumíra Dufka k současné politické situaci