Změny ve Strategickém plánu SZP povedou ke snížení objemu produkce potravin a tím k jejich zdražení!
Rozhovor s předsedou Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR Bohumírem Dufkem
Hlavním cílem projektu je zvyšování vzdělanosti a informovanosti zaměstnanců a zaměstnavatelů týkající se připravovaných i realizovaných legislativních změn v pracovním právu, novém občanském zákoníku, v zákoně o zaměstnanosti a evidenci odborových organizací a organizací zaměstnavatelů a snaha o slaďování postojů sociálních partnerů k těmto změnám. V neposlední řadě je tento cíl zaměřen na posilování kapacit a rolí sociálních partnerů při obhajobě jejich oprávněných zájmů v ekonomické a sociální oblasti a na zvyšování kapacit při vedení sociálního dialogu na všech jeho úrovních.
Specifickými výstupy projektu jsou:
Více informací o projektu naleznete zde