Změny ve Strategickém plánu SZP povedou ke snížení objemu produkce potravin a tím k jejich zdražení!

Rozhovor s předsedou Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR Bohumírem Dufkem

Kolektivní smlouvy vyššího stupně na rok 2022 v zemědělství

Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR dne 24. ledna 2022 a podepsal Kolektivní smlouvu vyššího stupně na rok 2022 se Zemědělským svazem ČR a Českomoravským svazem zemědělských podnikatelů. Plné znění KSVS naleznete v příloze.
  • Zveřejněno: 15.06.2017

Frans Timmermans, první místopředseda Evropské komise odpovědný za zlepšování právní úpravy, interinstitucionální vztahy, právní stát a Listinu základních práv, vystoupí dnes na konferenci Prague European Summit. Během své návštěvy ČR se setká také s premiérem Bohuslavem Sobotkou a ministrem zahraničních věcí Lubomírem Zaorálkem.

Ve dnech 15.–16. června navštíví Českou republiku první místopředseda Evropské komise Frans Timmermans. Zúčastní se mezinárodní konference Prague European Summit, na které přednese projev o aktuálních evropských otázkách, a v rámci debaty „Prague European Summit Chat“ bude spolu s ministrem Lubomírem Zaorálkem diskutovat se zúčastněnými hosty.

Na samostatných schůzkách s předsedou vlády České republiky Bohuslavem Sobotkou a ministrem zahraničních věcí Lubomírem Zaorálkem se budou věnovat aktuálním tématům evropské politiky, jako je příprava Evropské rady, budoucnost EU a migrace.

 

  • Zdroj: EK