Změny ve Strategickém plánu SZP povedou ke snížení objemu produkce potravin a tím k jejich zdražení!
Rozhovor s předsedou Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR Bohumírem Dufkem
Kolektivní smlouvy vyššího stupně na rok 2022 v zemědělství
Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR dne 24. ledna 2022 a podepsal Kolektivní smlouvu vyššího stupně na rok 2022 se Zemědělským svazem ČR a Českomoravským svazem zemědělských podnikatelů. Plné znění KSVS naleznete v příloze.
Státní zemědělská a potravinářská inspekce - kontakty pro veřejnost
Zveřejněno:06.03.2019
Státní zemědělská a potravinářská inspekce - kontakty pro veřejnost:
Oddělení komunikace se spotřebiteli ústředního inspektorátu:
Zajišťuje informační vztahy úřadu ke spotřebitelské a podnikatelské veřejnosti.
Obecné informace týkající se činnosti SZPI jsou zveřejněny na tomto webu. Užitečné rady jsou rovněž k dispozici v rubrice "Nejčastější dotazy". V případě, že máte specifický dotaz, je možné využít:
Telefonní informační linku oddělení komunikace se spotřebiteli ústředního inspektorátu, která je v provozu v úřední hodiny vždy v pondělí a ve středu od 8:00 do 15:30 hod.
Vaše dotazy (telefonické i písemné) řešíme bez zbytečného odkladu. Odpověď obdržíte nejpozději do 30 dní. Při očekávání odpovědi na Váš dotaz si prosím kontrolujte svou složku s nevyžádanou poštou.
telefonicky buď na telefonním čísle 543 540 231 (na tomto čísle jsou přijímány pouze podněty ke kontrole, pro ostatní dotazy využijte, prosím, telefonní informační linku oddělení komunikace se spotřebiteli - viz výše), nebo přímo místně příslušnému inspektorátu SZPI (kontakty lze dohledat pod tímto odkazem),
prostřednictvím tohoto webového formuláře(Lze dohledat také na našem webu v rubrice „Napište nám“. Je důležité uvést přesný název výrobku a výrobce nebo dovozce pokud jsou na obale uvedeni. Je vhodné uvést adresu prodejny, ve které jste výrobek zakoupili, datum použitelnosti nebo datum minimální trvanlivosti (kvůli identifikaci šarže) a popsat nedostatky potraviny.).